Sagt om mig

Jag har haft förmånen att ha Hélène som lektör och är imponerad av hennes arbete. Hennes ögon fann saker där mina var blinda; hennes känsla för både detaljer och helhet lyfte såväl språk och stil som karaktärer och dramaturgi – fick boken att ta en form från början avsedd. Sist men inte minst, Hélènes insats gav entusiasm till nya projekt. Hon rekommenderas varmt.

Michael Tamelander

Helene lyckades sätta fingret på både styrkor och svagheter i manuset och fick mig att se texten med nya ögon. Precis vad jag behövde för att kunna jobba vidare i det skedet jag var.

Susanne Fellbrink

Att ha dig Hélène som lektör har betytt mycket för mig. Dina raka och tydliga utlåtanden med konstruktiva frågor och förslag har utvecklat mitt skrivande och fått mig att upptäcka styrkor och svagheter. Bäst av allt är att du ger feedback på ett vänligt och inspirerande sätt som har hjälpt mig att slutföra mitt första bokmanus.

Åse Åsenlund